Sunday, May 31, 2009

30/05/2009 - Belated Birthday Party



Mmg agak lbt skit N buat party for ameer. Simple party. my goodness baru N tahu bukan senang nak host a party. ( mcm beso jer bunyinyer !!!). Thanks to nenek ameer , my bro and his wife and not to forget my dearest hubby yg jadi runner kesana kemari. Juadah x dapek N nk tunjuk kat sini coz once tetamu dah datang x menang tangan ku ini menyambut smua tetamu yang hadir. Antara menu yang disediakan oleh nenek ameer nasi dagang ( kami kelantanese yer...) ada soto ayam, ada kfc, ada sate kajang haji samuri lagi...Dia atas ni goodie2 bag for kids. bukan kids jer, org tua pun sama gak nk. Dalam tu ada muffin, bekas mengkuang berisi choclairs, ballons, sumi jelly and biskot tiger kuat.



Balloons ni pun ditiup oleh nenek ameer. Sudahnya kena simpan dalam katil sbb nanti keadaan jadi x terkawal.




banner nan satu.



Cake Ben 10!! semoga ameer besar & cerdas seperti ben 10!!



Wajah birthday boy sedang memotong cake.




Hadiah yang paling besar.



Hadiah yang menyebabkan ameer x boleh tido malam tu dan mama,papa & nenek jadi pening.




2 comments:

Queenin Murni said...

happy belated birthday amer...

pstt pstt.. stroller amer sgt byk!
hhehehhe@!

MAMASYAZA said...

happy belated b.day to ameer