Monday, February 9, 2009

TAG!




Mcm asset label yg ada bar code….


1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

My Family…..Ameer ler sape lagih….

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

Nasi lemak Rm 1.50 ngan fishball…nyum! Nyum!

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?

xde impian pun…yg pting dah kawen pun ngeh! Ngeh! .

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
Harap selama-lamanya amin…

5. Adakah anda dilamun cinta?

yea….dengan Quinny zapp and britax verve…..stroller la tuh…

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
Last night…jusco cheras selatan….


7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
majalah termasuk ker??? Berlambak2…..

8. Apakah nama penuh kamu?

Nama dalam birth cert Nur hirdiyawati….nama sekarang Nurul Hidayah ( Cahaya Petunjuk)
9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah?

Ngan mak ler….mak I kan datin…..

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Ahmad dhani B abdul manaf….

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?

1. Err…..x ramai kawan….abg made, abg ehsan, errr….kura-kura, kucing kt rumah….

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?

Of course ler…kalau i x buat sape lagi nk buat…..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi?
Kilang buat stroller P&T

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu?
i. sensitive gituh….ii. Aktif dlm Kenarianziii. Kaki kereta jugak niiv. Sentimental…v. Suka menolong orang……

15. 8 perkara yang amat saya gilai?

i. Quinny buzzii. Jual stroller….iii. Tapauware…iv. I mmg suka sms….jgn la call….baik sms…v. Sambal sardine….vi. Buat group kutu…vii. Tgk stroller org lain….viii. Amik gambo anak…..

16. Pelukan atau ciuman?
Ciuman…passion skit…tapi kalo mulut busuk…bole blah….ngeh! ngeh!

17. 8 perkataan yang sering diucapkan?
aiyo
Ntah apa apa
Stroller ape?
Ameer..
Tido
SMS
Linear
Jom!

18. 8 buah buku yang paling baru baca?

Buku?? Malam tadi la….introduction to impulse response using convolution integral??? Anyone??

19- org untuk ditag
Mrs noel... …..

4 comments:

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

dengan bangganya la mrs noel ni buat tag ye...hehehee

Nuroll said...

yeah!!!

BHF1932 said...

Thanks dik... :-)

Nuroll said...

you're always welcome.